Top richtlijnen van bedrukte bekers

De meeste mokken en bekers zijn in enkele kleuren te bedrukken. Belangstelling de contactpersoon bij Relatiegeschenk4you naar de opties wegens dit bedrukken betreffende glazen, mokken en bekers.

De koffiebekers worden full color bedrukt, wij rekenen nimmer clichéonkosten, prepress of overige onkosten. Dit model betreffende 180cc/7.5oz kan zijn dit standaard formaat koffiebeker, maar is uiteraard verder geschikt vanwege thee ofwel andere dranken.

Bevat een opdruk voor de beker een full colour afbeelding? Wij mogen uw beker in full colour drukken middels sublimatiedruk. Met die printtechniek kunnen wij de full colour afbeelding haarscherp afdrukken en zelfs volstrekt rond de beker drukken.

Kartonnen bekers nodig? Op koffiebekers.nl vindt u dan ook een ruim assortiment aan verscheidene soorten kartonnen bekers. We leveren bekers in verscheidene maten en meerdere soorten designs.

Het drukken met mokken het is onze passie en doen we weet jaren vanwege particulieren en vanwege bedrijven. Wanneer u dan ook verdere te weten wilt komen over dit drukken betreffende geweldige mokken dan kan u dan ook tevens eens een kijkje nemen op en op .

Kartonnen koffiebeker 100ml bekijk deze beker Plastic koffiebeker 150ml bekijk die beker Kartonnen koffiebeker 150ml bezoek die beker Kartonnen koffiebeker 180ml bezoek die beker Kunststof koffiebeker 180ml bezoek die beker Kartonnen koffiebeker 200ml bezoek die beker Kartonnen koffiebeker 200ml dubbelwandig bekijk die beker Kartonnen koffiebeker 300ml dubbelwandig bezoek die beker Kartonnen koffiebeker 300ml bezoek die beker

Een kunststofglas drinkbeker kan zijn tevens verkrijgbaar in een milieuvriendelijke variant. Wegens dit serveren over bier verlenen we u dan ook bijzondere kunststof bierglazen betreffende schuimkraag.

U dan ook kan een mok websites mits promotiemateriaal bestellen, opdat u die kunt uitdelen met de relaties. Organiseert u dan ook binnenkort ons evenement en wilt u bezoekers wat meegeven waar ze werkelijk hetgeen met beschikken over? Zoekt u dan ook naar geschikt promotiemateriaal om onder een spelers uit te segmenten?

Een omvangrijk deel betreffende de Hollandse populatie drinkt koffie. En de mogelijkheid is groot het de koffie die gedronken is, koffie betreffende Douwe Egberts is. Wanneer u toevallig een Douwe Egberts koffiedrinker raakt, kunt u dan ook zichzelf opmaken voor een verschillende drinkervaring. Douwe Egberts wensen zijn verdere variatie en beleving bezorgen in de drinkervaring van hoofdhaar consumenten. Zij willen het bereiken door remedie met een verandering in een D.E.-verpakkingen van een filter- en bonenkoffies.    Anders aangaande behalve… betreffende binnen identiek Via een actie bi een Superunie bestaan de veranderingen tussen de zorg betreffende de klant gebracht. Met een slogan ‘Anders betreffende buiten… met binnen identiek’ is daar ons sterke propositie verbonden met de actie.

Do you wish to have your own vormgeving or logo printed on a product? Then that’s possible! With our unique and clever sites calculating tool, you can see a live and sites price of the products at which you wish your logo to be printed on.

Zowel de voorkant, achterkant ingeval omtrent mag een mok bedrukt geraken. Mokken drukken en vollere aantallen mokken drukken onder andere wegens 100 stuks (mokken drukken 100 stuks)  doet u dan ook vanzelfsprekend voor een expert. Bezoek hierboven een allergaafste mokken!

Dit kan zijn ook leuk om in plaats aangaande ons standaard witte mok ons gekleurde mok te kiezen. Vervolgens kan u dan ook deze gekleurde kopjes laten bedrukken in een basic kleur. Een check here gekleurde mokken betreffende opdruk zorgen zeker voor een vrolijk detail in de bedrijfskantine.

Dit kan zijn ons handig en aantrekkelijk geschenk om weg te geven aan uw relaties. En vergeet niet het ons mok betreffende merknaam buitengewoon merkbaar kan zijn: in de keuken, op het dressoir, op de vergadertafel, overal zie je de merknaam!

Dit is voor kinderen ook een aantrekkelijke keus. Uit een koffiemok kunnen kinderen prima hun melk of ranja drinken en dit is voor een kind een waardevol cadeau. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *